Hoe werkt het?

Jeff Meetings bestaat uit 2 onderdelen: het dashboard (webservice) en de app.

Het dashboard biedt de gebruiker de mogelijkheid om binnen slechts enkele handelingen een vergadering op te zetten. Via elke pc kunt u inloggen om de vergadering in te plannen of eventuele wijzigingen door te voeren.

De app voorziet de gebruiker van alle benodigde informatie tijdens de vergadering. 

 

Beheren

 ipad


Met de handige applicatie kunt u of uw secretaresse eenvoudig vergaderingen inplannen. Dit kan met een gewone computer met internet verbinding. U kunt  vervolgens agendapunten en documenten zoals word, excel, pdf e.d. toevoegen op een beveiligde omgeving en tot slot de deelnemers uitnodigen.

   
 

Voorbereiden

 Het Nieuwe Vergaderen Alle deelnemers downloaden de app via de App Store en krijgen op de iPad een duidelijke agenda met vergaderingen. Per vergaderingspunt zijn alle relevante notities en documenten te bekijken en kan men notities maken. Waar u maar online bent, kunt u uw vergaderingen voorbereiden.
   
 

Bijwonen

  Alle deelnemers nemen hun iPad mee en hebben zodoende alle relevante stukken bij de hand. JEFF MEETINGS zorgt ervoor dat uw bestuursvergaderingen en managementoverleg veel efficiënter en slagvaardiger zal verlopen.
   
 

Nalezen

Voorbereiden van uw vergadering
Achteraf is het mogelijk om notulen, notities en / of gereviseerde documenten toe te voegen. Alle vergaderingen blijven in het archief toegangkelijk voor alle deelnemers en zijn via een handige zoekfunctie in de App terug te vinden.

 

Heeft u nog vragen?

  • Neem direct contact met een medewerker
  • Of bel direct 010 4587148