PARTY LIVEGANG WEBSITE JEFF MEETINGS

10 oktober 2011
Sed ut
Vrijdag 7 oktober was het zover, de lang verwachte website lancering van JEFF Meetings. Veel relaties waren aanwezig om onder het genot van een sateetje te genieten van een demonstratie tafeltennis en deel uit te maken van de website presentatie van JEFF Meetings.

Roshan Warjavand, Business Development Manager bij de Remotion en verantwoordelijk voor o.a. JEFF Meetings, gaf een korte maar duidelijke presentatie. Onder de noemer JEFF Solutions zullen er meerdere producten op de markt komen zoals JEFF LiveScore en JEFF Events. In de presentatie werden de voordelen van het digitaal vergaderen met JEFF Meetings uitgelegd.

Remotion vindt de combinatie van sport met zakendoen erg belangrijk. Vandaar dat er entertainment was, in de vorm van een tafeltennisclinic, verzorgd door Zeng Zheng uit China en Ruud van Graafeiland eredivisieteam Enjoy & Deploy van vereniging Taverzo uit Zoetermeer.

Het was een geslaagde website lancering!  Bent u benieuwd naar foto’s die zijn genomen? Wordt vrienden met Jeff op facebook en blijf op de hoogte met nieuwe ontwikkelingen.