JEFF MEETINGS op Management Support Event


06 november 2012
8 en 9 november staat JEFF MEETINGS op het Management Support Event in Utrecht. We zullen onder andere een aantal workshops geven over papierloos vergaderen met de tablet.

Donderdag 8 en vrijdag 9 november is hal 3 in de Jaarbeurs Utrecht weer het domein van alle managementondersteuners. Met het thema Praktisch, Persoonlijk en Professioneel komen alle facetten van hetvak aan bod. Naast de ongeëvenaarde vakbeurs, de gratis mini-opleidingen en de workshops, valt er nog veel meer te 'halen'.

JEFF MEETINGS is ook present op deze beurs en zal onder andere een aantal workshops geven omtrent het onderwerp ""Papierloos vegraderen met de tablet".

Tijdens de beurs geldt een speciale actie met Glossybox. Bij ieder abonnement JEFF MEETINGS geven wij de office manager een jaarabonnement (12x thuisgestuurd) op de Glossybox kado (zie ook www.jeffmeetings.nl/glossybox).

U bent van harte welkom op onze stand (Q4). U kunt zich gratis aanmelden voor het Management Support Event: download HIER het toegangsbewijs.

Tot binnenkort!

Roshan Warjavand