Nieuw boek Effectief Digitaal Vergaderen


11 juni 2012
boek effectief digitaal vergaderen Marianne Smits
Marianne Smits is voor velen al bekend als trainer het Nieuwe Werken en regelmatig uitgenodigd om workshops te geven op de Management Support beurzen. Onlangs is haar nieuwste boek verschenen, Secretaresse Assistent Wijzer: Effectief digitaal vergaderen. Geweldig dat JEFF MEETINGS als praktische oplossing vermeld is in deze handige gids.

Secretaresse Assistent Wijzer: Effectief digitaal vergaderen.

Iedereen verzucht wel eens: ‘alwéér een vergadering’. ‘Mijn agenda staat al zo vol!’ De reden voor deze allergie tegen vergaderen, blijkt voort te komen uit het gevoel over de effectiviteit van de bijeenkomsten. Ze duren altijd té lang en wat levert het uiteindelijk op? Regelmatig komen deelnemers te laat of moeten ze eerder weg. Als dat niet het geval is, blijkt dat personen zich onvoldoende hebben voorbereid waardoor tijdens de vergadering extra uitleg nodig is.

Dit is voor de anderen echter overbodig. Ook de kwaliteit van de voorzitter is bepalend voor een effectief verloop van een vergadering. Dat is bekend. Maar wist je dat de kwaliteit van de agenda, de aard van de weergave van het besprokene en de gebruikte techniek tijdens een vergadering, ook van invloed zijn? Een slechte agenda immers, zorgt voor een beroerde vergadering. En een beroerde vergadering leidt weer tot slechte notulen. En zo is de cirkel rond.

Met deze Wijzer: effectief digitaal vergaderen, bieden we je een handvat om een einde te maken aan de traditionele manier van, kijk op én het verloop van vergaderingen! Dus doorbreek de cirkel vanaf nu!

O.a. verkrijgbaar via onderstaande link:

http://shop.kluwer.nl/boeken_products/effectief-digitaal-vergaderen/prod10178674.html

ISBN:9789013093957