Nieuws

 • JEFF MEETINGS op Management Support Event

  06 november 2012
  8 en 9 november staat JEFF MEETINGS op het Management Support Event in Utrecht. We zullen onder andere een aantal workshops geven over papierloos vergaderen met de tablet.
  Lees meer...
 • Nieuw boek Effectief Digitaal Vergaderen

  11 juni 2012
  boek effectief digitaal vergaderen Marianne Smits
  Marianne Smits is voor velen al bekend als trainer het Nieuwe Werken en regelmatig uitgenodigd om workshops te geven op de Management Support beurzen. Onlangs is haar nieuwste boek verschenen, Secretaresse Assistent Wijzer: Effectief digitaal vergaderen. Geweldig dat JEFF MEETINGS als praktische oplossing vermeld is in deze handige gids.

  Lees meer...
 • Ook gemeente Zoetermeer vergadert papierloos

  15 maart 2012
  Gemeente Zoetermeer Papierloos Vergaderen iPad app 2012
  In juni 2011 begon de gemeente Zoetermeer met een pilot om papierloos te vergaderen met de iPad. Aangezien raadsleden gezamenlijk per jaar zo’n twee miljoen bladzijden ontvangen is het niet zo’n gek idee om eens over te stappen op een papierloze variant van vergaderen.
  Lees meer...
 • Belangrijke Update JEFF MEETINGS

  28 februari 2012
  Update vergader app JEFF MEETINGS
  Versie 2.2.0 betekent een belangrijke stap vooruit voor papierloos vergaderen.
  Lees meer...
 • JEFF MEETINGPOINTS

  08 februari 2012
  JEFF MEETINGPOINT
  Nu mogelijk voor elke vergaderlocatie in Nederland!
  Sinds februari zijn wij begonnen met het werven van JEFF MEETINGPOINTS. Dit zijn vergaderlocaties waar gebruikers van JEFF MEETINGS een korting krijgen op de huur en gratis gebruik mogen maken van de draadloze internetverbinding.
  Lees meer...
 • Workshop Documentenbeheer op iPad

  08 februari 2012
  AVK HNW Workshop Ipad
  JEFF MEETINGS is een partnership aangegaan met het AVK en biedt gezamenlijk de workshop: ‘Het Nieuwe werken met de iPad’ aan.
  Lees meer...
 • Samenwerking iCentre

  30 januari 2012
  iCentre
  iCentre is Nederlands grootste totaal aanbieder van Apple producten. JEFF SOLUTIONS is ontwikkelaar van zakelijke innovatieve Apps en daarnaast bedenker van o.a. JEFF MEETINGS, de slimme vergader app.
  Lees meer...
 • Maak kans op een Elysium Wellness Arrangement voor twee personen

  07 november 2011
 • PARTY LIVEGANG WEBSITE JEFF MEETINGS

  10 oktober 2011
  Sed ut
  Vrijdag 7 oktober was het zover, de lang verwachte website lancering van JEFF Meetings. Veel relaties waren aanwezig om onder het genot van een sateetje te genieten van een demonstratie tafeltennis en deel uit te maken van de website presentatie van JEFF Meetings.
  Lees meer...
 • Eerste kamer vergadert met iPad

  13 september 2011
  Tijdens de eerste vergadering na de zomerraces kregen alle 75 leden van de Eerste Kamer een iPad uitgereikt. Bij zowel landelijke als de regionale overheid wordt gekeken naar oplossingen om de efficiency te verbeteren.
  Lees meer...